Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Roberts: Οι Η.Π.Α. θέλουν να προκαλέσουν επέμβαση της Ρωσίας

Πλήρης δικαίωση των εκτιμήσεων της ιστοσελίδας μας
Τις σκοπιμότητες των εγκλημάτων πολέμου που διαπράττονται στην Ουκρανία, σε βάρος ρωσικών και ρωσόφιλων πληθυσμών, με ευθύνη των παγκοσμιοποιητών της Ουάσιγκτον, αποκαλύπτει σε άρθρο του ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών των Η.Π.Α., Dr. Paul Craig Roberts, με προφανή σκοπό όμως, και από την πλευρά του, να προκαλέσει τον Πούτιν να εισβάλλει άμεσα στην Ουκρανία, κάτι που τον καλεί μάλιστα να πράξει, όπως «έκανε στη Γεωργία και στην Κριμαία για να σώσει τους ρωσόφωνους και να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα». Ο Πούτιν όμως έχει την δική του στρατηγική, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει.
Το άρθρο πάντως είναι καταπέλτης κατά των Η.Π.Α., με στόχευση ειδικά στην Ουάσιγκτον όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για τα «εγκλήματα πολέμου που απλώνονται από την Αφρική και την Μέση Ανατολή στην Ουκρανία», σύμφωνα με τον τίτλο. Ο Roberts κάνει λόγο για στρατιωτική εκστρατεία του φιλοναζιστικών δυνάμεων του Κίεβο, κατόπιν εντολή της Ουάσιγκτον, κατά των ρωσικών πληθυσμών της NA Ουκρανίας, πράγμα που αποκρύπτουν ΜΜΕ της παγκόσμιας διαπλοκής. (Θυμηθείτε π.χ.: «Τορπιλίζεται» η ειρήνευση… ή Πέφτουν οι μάσκες των Η.Π.Α.)
Άλλωστε, σύμφωνα με τον Roberts, «θα έπρεπε η κυβέρνηση Ομπάμα να δικασθεί για εγκλήματα πολέμου, όπως άλλωστε και αυτές του Μπους και του Κλίντον».
Ο πρώην Αμερικανός αξιωματούχος συνεχίζει και αποκαλύπτει αυτό που καιρό υποστηρίζουμε, ότι δηλαδή στόχος της Ουάσινγκτον, με τις σφαγές αμάχων, είναι να προκαλέσει μια προβλέψιμη επέμβαση της Ρωσίας και έτσι, μεταξύ άλλων, να πληγούν οι εμπορικές συναλλαγές και η επιχειρηματική σύνδεση που αναπτύσσεται μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας.
Μάλιστα στις 5. Μαίου ο Κίμων Γεωργακάκης είχε γράψει: Οι σφαγές Ρώσων και ρωσόφιλων σε Οδησσό από ναζί του Κίεβο, με την ανοχή αν όχι καθοδήγηση από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ, ενδεχόμενα να έχουν ως σκοπό την εκτράχυνση της κατάστασης στην Ουκρανία, προκειμένου να πληγούν-σαμποταριστούν οι ενεργειακοί δεσμοί Ευρώπης-Ρωσίας. Επιπλέον Κίεβο και Αμερικανοί προσπαθούν να εμποδίσουν την ρωσική διείσδυση τουλάχιστον στην εν λόγω περιοχή, αφού διαφορετικά η «Αρκούδα» θα ελέγχει όλα τα εδάφη βόρεια της Μαύρης Θάλασσας, μαζί με τα παράλια, έως και την Υπερδνειστερία, που κι αυτή ζητάει ένωση με την Ρωσία.
Αυτό είναι μία πολύ σημαντική δήλωση του Roberts και ακόμα μία φορά οι γεωστρατηγικές εκτιμήσεις της ιστοσελίδας μας δικαιώνονται από πρόσωπο κύρους της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής.
ΠΗΓΗ: pygmi.gr
Load disqus comments

0 σχόλια