Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ποιος προωθεί τους γάμους των γκέι σε όλο τον κόσμο;

Με το δημοψήφισμα υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, η Ιρλανδία έγινε η 19η χώρα και 14η στην Ευρώπη που τους νομιμοποιεί. Μοναδική χώρα ωστόσο που το έκανε έπειτα από δημοψήφισμα και όχι την κοινοβουλευτική οδό.

Ποιος έχει σειρά; Η Ελλάδα; Προέχει το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, και η αρμόδια νομοπαρασκευαστική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νομοσχέδιο και στις αρχές του ερχόμενου μήνα το επίμαχο νομοσχέδιο θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή.

Πιέζει η Ε.Ε. και η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) να συμμορφωθούμε ως προς τα ευρωπαϊκά νομοθετικά δεδομένα!
Ο Άρειος Πάγος ωστόσο επαναλαμβάνει με νέα εισήγησή του ότι δεν νοείται πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφύλων και τάσσεται υπέρ της ακύρωσης του δεύτερου γάμου μεταξύ ανδρών που έγινε στην Τήλο το 2008.
Όμως ποιος κρύβεται πίσω από την Ευρώπη που δεν χάνει ευκαιρία να προωθήσει τα δικαιώματα των γκέι; Αυτή η Eurovision έχει καταντήσει Gay parade!

Οι ΗΠΑ προωθούν τα δικαιώματα των γκέι σε όλη την υφήλιο

Biden ΟΙ ΗΠΑ προωθούν τα δικαιώματα των γκέι παγκοσμίως και ειδικά ο Τζο Μπάιντεν* το έχει αναλάβει προσωπικά.
Μιλώντας πριν ένα χρόνο σε μια συγκέντρωση Αμερικάνων και διεθνών υποστηρικτών των «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων τόνισε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα «έχει κάνει σαφές ότι η διπλωματία των ΗΠΑ προωθεί (μάλλον επιβάλλει) τα “δικαιώματα” των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ ανδρών και γυναικών σε όλο τον κόσμο».
«Δεν με νοιάζει ποια είναι η κουλτούρα σας», είπε ο Μπάιντεν σε περίπου 100 επισκέπτες στο αντιπροεδρικό μέγαρο του Ναυτικού Παρατηρητηρίου. «Η απανθρωπιά είναι απανθρωπιά, είναι απανθρωπιά. Η προκατάληψη είναι προκατάληψη, είναι προκατάληψη».
Με αντι-gay νόμους να υπάρχουν σε σχεδόν 80 χώρες, ο Μπάιντεν – ο οποίος έχει αναδειχθεί ως «ο κορυφαίος υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων μέσα  στην κυβέρνηση Obama, χωρίς ωστόσο να είναι και ο μοναδικός. Σε ένα φόρουμ αφιερωμένο στην προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων διεθνώς, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης έχουν λάβει οδηγίες να κάνουν την προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στο εξωτερικό βασική προτεραιότητα.
Όταν οι χώρες δεν μπορούν να κινηθούν στο να προστατεύσουν τους ΛΟΑΤ, ο Μπάιντεν προειδοποίησε, ότι «υπάρχει ένα τίμημα που θα πρέπει να πληρώσουν για το ότι είναι απάνθρωποι». Μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στη βραδινή δεξίωση ήταν ακτιβιστές των «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων και πρέσβεις από τη Βρετανία, τη Σουηδία, τη Δανία και την Ισλανδία.
Picture
Νωρίτερα, η Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Σούζαν Ράις (φωτο), χαρακτήρισε την παγκόσμια προστασία των ομοφυλοφίλων από τις διακρίσεις, την κακοποίηση και περίεργους θανάτους, ως ένα από τα πιο δύσκολα διεθνή ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων ως «το ζήτημα της εποχής μας».
BidenΟ Τζο Μπάιντεν γεννήθηκε στο Σκράντον της Πενσυλβάνια στις 20 Σεπτεμβρίου 1942. Το 2010 είχε συγχαρεί τον ΓΑΠ στον Λευκό Οίκο, λέγοντας  «Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χειρισμό της οικονομικής κρίσης». Ο Μπάιντεν είναι μέλος του πανίσχυρου CFR (Council on Foreign Relations) και έχει παραβρεθεί σε συνδιασκέψεις της Λέσχης Bilderberg. Είναι φυσικά, ένθερμος υποστηρικτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είχε επιλεχτεί από την ‘αυθεντία’ της Bilderberg και μέλος της Goldman Sachs, του CFR και της Τριμερούς Επιτροπής, James A. Johnson. Ο Μπάιντεν είναι Σιωνιστής, όπως έχει δηλώσει ξεκάθαρα «Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής».
Πως γίνεται τελικά και πάντα καταλήγουμε στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…;

ΠΗΓΗ:© AllNewz
Load disqus comments

0 σχόλια