Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η μετά-Jobs Apple έγινε ο Παγκόσμιος Μεγάλος Αδελφός!

Όσο βρισκόταν η καρδία της Apple αν ζωή πολλές φορές οι μυστικές υπηρεσίες της NSA προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την διείσδυση της Apple σε όλο τον κόσμο.
Αλλα ο ειρηνιστής και λάτρης του Ελληνικού Πνεύματος δεν ήθελε να αφήσει την αγάπη του για την τεχνολογία στα χέρια των Γερακιών της Ουάσιγκτον.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του οι νέοι μέτοχοι είναι καθαρά τεχνοκράτες και η Apple έχει μετατραπεί στο μακρύ χέρι του Μεγάλου Αδελφού της NSA !
Το πιο «ανώδυνο» ήταν το μεγάλο σκάνδαλο της «τρύπας» που υπήρχε στο λογισμικό των συσκευών της Apple ώστε να μπορουν να παρακολουθούν τι περιεχόμενα των τηλεφώνων απο μακρια. Μέχρι που κάποιοι ανακάλυψαν αυτή την πισω πόρτα και διέρρευσαν σε όλο το διαδίκτυο προσωπικές στιγμές και ερωτικές περιπτύξεις χιλιάδων celebrity αλλά και καθημερινών ανθρώπων.
Το τελευταίο και πιο επικίνδυνο είναι οιαποκαλύψεις του Snowden ότι η NSA χρησιμοποιεί λογισμικό για κυβερνο επιθέσεις στην Ρωσσία, όπως έγινε και στην δεύτερη μεγαλύτερη Τράπεζα VTB.


Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις υπουργός Επικοινωνιών Νικολάι Νικηφόροφ, ζήτησε να του παραδώσουν όλες οι εταιρείες πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα ώστα να ελεγχθει και μόνο η Microsoft δέχτηκε τον έλεγχο, ενώ αντίθετα η Apple κρύφτηκε πίσω από το εμπάργκο της EE και δεν δέχτηκε να ελεχθεί αποσύρροντας την υποστήριξη των Υπολογιστών της στις Ρωσσικές Υπηρεσίες.
ΠΗΓΗ: hellasoforce.com
Load disqus comments

0 σχόλια