Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Γιατί «ζαλίζονται» μπαμπά οι Αμερικάνοι; Γιατί η ISIS έχει Drones…

drone
Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές του χαλιφάτου στις διάφορες σκηνές προπαγάνδας με ανάγνωση από στίχους στο Κοράνι παρατίθεται ένας χάρτης του πολεμικού μετώπου της Βόρειας Συρίας και ταυτόχρονα φαίνονται στιγμιότυπα από εκρήξεις και βίαιες συγκρούσεις.
Όμως το 14 λεπτό αυτό βίντεο έχει το εξής ξεχωριστό. Για πρώτη φορά δίνει εναέρια πλάνα του Συριακού στρατού στην στρατιωτική βάση 93 κοντά στην επαρχία Raqqa στη βόρεια Συρία που δέχθηκε επίθεση στις 7 Αυγούστου.

Η λεζάντα πάνω από αυτό το βίντεο επιτήρησης της στρατιωτικής βάσης της Συρίας έχει ως εξής: «Από το drone του στρατού του ισλαμικού κράτους.»
Αυτά ισχυρίζεται στο CNN ο Peter Bergen αναλυτής εθνικής ασφάλειας του CNN, και διευθυντής στο New America Foundation σε σχετικό άρθρο του. http://edition.cnn.com 25 Αυγούστου 2014
Μήπως ρε παλληκάρι τους τα δώσανε οι γνωστοί χορηγοί τους με χρονομίσθωση και το ξεχάσανε:::: Τότε τι γίνετε;
Ρωτάμε γιατί αυτό που έγινε στην Raqqa είναι μια ακόμη φρικιαστική ντροπή για τον Ανθρώπινο Πολιτισμό που σαν υπερδύναμη θέλατε να είστε θεματοφύλακας του.
ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ
Έγραφαν λοιπόν πριν λίγες μέρες έγκριτοι ανταποκριτές…
ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΡΑΚΚΑ.ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ.ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΑΚΕΦΑΛΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
¨ Τούτα τα ακέφαλα κορμιά σαν τα αγάλματα……. Oι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έθεσαν υπό τον μερικό έλεγχό τους μια βάση του συριακού στρατού της Ταξιαρχίας 93 στην επαρχία της Raqa (στη Βόρεια Συρία).Στις σφοδρές μάχες που άρχισαν την Τετάρτη το βράδυ έπεσαν συνολικά 38 νεκροί τουλάχιστον 27 στρατιώτες και 11 τζιχαντιστές.
Στην περιφέρεια της Raqa οι ισλαμιστές ελέγχουν την πόλη και το μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας.Η νέα αυτή κατάληψη στρατιωτικής βάσης στην ίδια περιοχή επέρχεται λίγες ημέρες μετά την μαζική θυσία των σφαγιασθέντων της μονάδας 17 στρατιωτών .Μεταξύ των νεκρών τζιχαντιστών συγκαταλέγονται και 3 καμικάζι αυτοκτονίας οι οποίοι προκάλεσαν την έφοδο στις 2 εισόδους της βάσης με παγιδευμένα αυτοκίνητα με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στην Μονάδα.¨ Πορφύρης Δ Σταφυλά Π Posted by nektaritsa στο Αυγούστου 7, 2014 http://olympia.gr/
Αν το φίδι της Μέσης Ανατολής που λέγεται ISIS έμπλεξε με την εξελιγμένη τεχνολογία των Drones;
Πιθανώς στο εγγύς μέλλον να δούμε και αλλά βίντεο ισλαμικής προπαγάνδας με εναέριες λήψεις εκτεταμένων ανθρωποσφαγών που είναι και το σήμα κατατεθέν του ¨προηγμένου¨ πολιτισμού που διαφημίζει πλέον απροκάλυπτα τον ¨κερατά αρχηγό του και το προσφιλές ανθρωποκτόνο έργο του¨.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΠΗΓΗ: Pentapostagma
Load disqus comments

0 σχόλια