Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μόνον Ἑλληνικά!

Μόνον Ἑλληνικά!1Ἐπιμένουμε ἑλληνικὰ.
Ἡ Ἑλλάδα παράγει:
• Ψάρια, φέτα, γιαούρτι, ἐλαιόλαδο, σιτάρι σκληρὸ, ρύζι, σταφύλια, σταφίδα, πορτοκάλια, ἀκτινίδια, καρπούζια, βερίκοκα, ἀγγούρια ἄνω τοῦ 250% καὶ ἐλιὲς 1000% τῆς διατροφικῆς αὐτάρκειας τοῦ πληθυσμοῦ.
• Κρέας αἰγοπρόβειο, γάλα αἰγοπρόβειο, βρώμη, κρασὶ, ντομᾶτες, μῆλα καὶ πεπόνια ἄνω τοῦ 100%



• Κρέας πουλερικῶν, αὐγὰ, γραβιέρα, κασέρι, πατᾶτες, ἀραβόσιτος καὶ ἀχλάδια ἄνω τοῦ 80%
• Κεφαλοτῦρι, ἀγελαδινὸ γάλα, κριθάρι, λεμόνια καὶ φασόλια ἄνω τοῦ 50%
• Κρέας χοιρινὸ καὶ βοδινὸ, μαλακὸ σιτάρι, ζάχαρη καὶ φακὲς κάτω τοῦ 50%
•••—••• Ἀγοράζοντας ἑλληνικὰ προϊόντα, τὰ χρήματα ξαναγυρίζουν σὲ ἐσᾶς.Μόνον Ἑλληνικά!2
Load disqus comments

0 σχόλια