Κυριακή 18 Μαΐου 2014

AYTOΔYNAMIA ΓIA TO Skoda Octavia RS με 280 άλογα!

Και ενώ η μάχη μεταξύ των υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές συνεχίζεται για το ποιος θα  επικρατήσει ,εμείς σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο νικητή.... 
Skoda Octavia RS  280 ΗP....
H Skoda παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό και στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητάς της γίνεται λόγος και για μια ακόμα πιο ισχυρή εκδοχή του κορυφαίου Octavia, του RS. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει στα σκαριά μια έκδοσή του με 280 ίππους, η οποία θεωρείται βέβαιο πως θα παρουσιαστεί του χρόνου.


Κι αυτό όχι βέβαια τυχαία, μιας και το 2015 συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρεμιέρα του πιο επιτυχημένου αγωνιστικού της Skoda, του 130 RS, που έχει να επιδείξει πολλές συμμετοχές και στο ράλι Ακρόπολις.
Το Octavia RS των 280 ίππων θα παραμείνει προσθιοκίνητο, απλά θα προστεθεί ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό προκειμένου να περνούν τα πράγματι πολλά άλογά του πιο αποτελεσματικά στο δρόμο.
Παράλληλα οι φήμες λένε πως η Skoda επεξεργάζεται κι ένα δεύτερο σενάριο. Το οποίο είναι πιο light, καθώς προβλέπει μια νέα έκδοση RS 230 ίππων. 
Μακάρι πάντως να επιλέξει το πρώτο...


iefimerida
Load disqus comments

0 σχόλια