Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ;

Έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία  χρόνια υπάρχει μια ραγδαία έκρηξη στον αριθμό των  ατόμων  με χρόνιες παθήσεις, όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης  και οι καρδιακές  παθήσεις;    Ίσως και εσείς στο περιβάλλον σας να γνωρίζετε άτομα που έχουν   προσβληθεί από τις παραπάνω ασθένειες .  Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν απολύτως καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό....
Τα περισσότερα άτομα πιστεύουν ότι  αυτά τα προβλήματα  προέρχονται από τον οργανισμό και την κληρονομικότητα. Η πραγματική αλήθεια όμως είναι ότι  αυτά που τρώμε ,που πίνουμε μας σκοτώνουν σίγα σιγάένας σιωπηλός δολοφόνος που δημιουργεί μια νέα μάστιγα στην ανθρωπότητα.  Η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει ακούσει για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τα γενετικά  τροποποιημένα τρόφιμα,την ασπαρτάμη, το φθόριο, τα εμβόλια,  τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα κινητά τηλέφωνα. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν ότι το νερό   που  πίνουνε   είναι  τοξικό με τις διάφορες ουσίες που ρίχνουν μέσα ώστε να το κρατήσουν   «φρέσκο & υγιεινό».  Αυτή την στιγμή εκτιμάται ότι περίπου 70.000 τοξικές ουσίες   χρησιμοποιούνται  για  εμπορικούς σκοπούςέτσι με τον «σύγχρονο τρόπο ζωής» καθημερινά βομβαρδιζόμαστε  ασταμάτητα με τοξίνες. Όλα τα παραπάνω  έχουν  ως  αποτέλεσμα   ένα τσουνάμι θανάτων.   Πραγματικά λίγοι άνθρωποι αντιλήφθηκαν τι είναι αυτό που αληθινά  φταίει.
Ας δούμε μερικούς αόρατους δολοφόνους που  περιμένουν   υπομονετικά   να κάνουν   τη   δουλειά τους, ήσυχα και αθόρυβα

Α: Τοξικές τροφές..
Έχετε σκεφτεί ποτέ τα ζώα που τρώτε ,με τι έχουν τραφεί ώστε να έρθουν στο πιάτο σας;;;
Ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι τα βόεια κρέατα   σιτίζονται με αλεσμένα κόκαλα, πριονίδι,  εντόσθιαασβεστόλιθο και νεκρές αγελάδες που σε τακτική βάση αλέθονται ώστε να τραφούν τα ζώα.
Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει με όλα τα κρέατα  που αγοράζεται από το κρεοπωλείο σας.
Σε αυτά όμως τα προϊόντα που οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλές τι συμβαίνει;  Υπάρχει η πιθανότητα αυτά τα ζώα να τρέφονται με σκουπίδια και να περνάνε στην αγορά  ως «ασφαλή» ενώ στην πραγματικότητα   είναι ωρολογιακές διατροφικές βόμβες;
Έχετε σκεφτεί τα γλυκά που είναι τριγύρω σας ότι είναι ασφαλή;
Ένα μέρος κατασκευάζεται  με ασπαρτάμη.Η ασπαρτάμη ευθύνεται για πάνω από το 75 τοις εκατό των ανεπιθύμητων αντιδράσεων στα πρόσθετα τροφίμων που αναφέρθηκαν στον αμερικανικό οργανισμό υγείαςΠολλές από αυτές τις αντιδράσεις είναι πολύ σοβαρες και μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο. 90 διαφορετικα τεκμηριωμένα  συμπτώματα   αναφέρονται σε έκθεση ότι προκαλούνται από την  ασπαρτάμη, αυτά ειναι : 
Πονοκέφαλοι / ημικρανία, ζάλη, σπασμούς, ναυτία, μούδιασμα, μυϊκοι σπασμοι, αύξηση του σωματικού βάρους, εξανθήματα, κατάθλιψη, κόπωση, ευερεθιστότητα, ταχυκαρδία, αϋπνία,  απώλεια ακοής, αίσθημα παλμών της καρδιάς, δυσκολία στην αναπνοή, κρίσεις άγχους, μπερδεμένη ομιλία, απώλεια γεύσης, εμβοές, ίλιγγος, απώλεια μνήμης, και πόνο στις αρθρώσεις. 
Σύμφωνα με τους ερευνητές , οι γιατροί μελετώντας τις δυσμενείς επιπτώσεις της ασπαρτάμης, οι ακόλουθες χρόνιες ασθένειες μπορούν να ενεργοποιηθούν ή και να επιδεινωθούν από την κατανάλωση ασπαρτάμης: 
Όγκος στον εγκέφαλο, πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, νόσος του Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, διανοητική καθυστέρηση, λέμφωμα, γενετικές ανωμαλίες , ινομυαλγία, και ο διαβήτης.

Β:ΤΟΞΙΚΟ ΤΟ ΝΕΡΟ
Ξέρετε τι είναι το νερό που πίνετε;Αν όχι, ίσως θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα,  το πόσιμο νερό μας είναι γεμάτο με επικίνδυνους ρυπαντές. 
Ερευνητές από τη Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ (USGS) και την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), διαπίστωσαν ένα εκπληκτικό ποσοστό, το ένα τρίτο των υδάτινων συστημάτων των ΗΠΑ περιέχουν ίχνη τουλάχιστον από 18 διαφορετικα   δυνητικά επικίνδυνων προσμείξεων, πολλά από τα οποία συνδέονται με την πρόκληση ενδοκρινικών διαταραχών και τη νούμερο ένα μάστιγα τον…καρκίνο.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ίχνη του metolachlor ενός ζιζανιοκτόνου.  Ένα παρασιτοκτόνο που εφαρμόζεται συνήθως σε συμβατικό καλαμπόκι, στη σόγια,στο βαμβάκι,στο κάρδαμο, στη πατάτα καθως και σε άλλες καλλιέργειες.  Επίσης βρέθηκε  στρόντιο ένα βαρέο μέταλλο, το οποίο συνδέεται, ότι προκαλεί προβλήματα των οστών. 
Άλλες χημικές ουσίες που εντοπίστηκαν περιλαμβάνουν υπερφθοριωμένες ενώσεις όπως υπερφθοροοκτανοϊκό οξύ (PFOA), η οποία πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι μπορούν να προκαλέσουν νόσο του θυρεοειδούς και διάφορες μορφές καρκίνου.
Πόσο επικίνδυνο είναι το φθόριο που χρησιμοποιείται ως συντηρητικό του νερού;
Ακόμη και μικρές ποσότητες φθορίου που καταναλώνεται από το νερό της βρύσης μπορεί να βλάψει τα οστά, τα δόντια σας, τον εγκέφαλο, να διαταράξει τη λειτουργία του θυρεοειδούς σας, χαμηλότερο IQ ή  και να προκαλέσει καρκίνο, σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύφθηκαν σε μια πρωτοποριακή έρευνα του  Εθνικού  Συμβούλιο Έρευνας (NRC) το 2006.
Αυτό σίγουρα δεν ακούγεται καλό.
Το  Resource Center με επιστημονικές μελέτες  έχει δημοσιεύσει μια λίστα με  δέκα από τα πιο σημαντικά προβλήματα υγείας με για προβλήματα που προκαλεί το φθόριο..
1.Το Φθόριο  διαταράσσει τη σύνθεση του κολλαγόνου και οδηγεί στην διάσπαση του κολλαγόνου στα οστά, των τενόντων, των μυών, του δέρματος, των χόνδρων, των πνευμόνων, των νεφρών και της τραχείας.
2.Το Φθόριο διεγείρει το σχηματισμό των κόκκων και την κατανάλωση οξυγόνου στα λευκά κύτταρα του αίματος, αλλά αναστέλλει τις διαδικασίες αυτές.
3. Φθόριο εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειας και την ικανότητα των λευκών αιμοσφαιρίων να καταστρέψει σωστά ξένους παράγοντες από τη διαδικασία  της φαγοκυττάρωσης.
4. Το Φθόριο συγχέει το ανοσοποιητικό σύστημα και το αναγκάζει να επιτεθεί  στους ίδιους τους ιστούς του σώματος, αυξάνει το ρυθμό ανάπτυξης του όγκου στον καρκίνο σε επιρρεπή άτομα.
5.Το Φθόριο αναστέλλει το σχηματισμό αντισωμάτων στο αίμα.
6. Το Φθόριο πιέζει τη θυρεοειδική  δραστηριότητα.
7. Φθοριούχα σκευάσματα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις σε διάφορους ιστούς του σώματος.
8. Το Φθόριο προωθεί την ανάπτυξη του καρκίνου των οστών.
9. Τα Φθοριούχα σκευάσματα μπορούν να  προκαλέσουν πρόωρη γήρανση του ανθρώπινου σώματος.
10. Η κατάποση του φθοριου από το στόμα με πλύσεις και οδοντόκρεμες στα παιδιά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την βιολογική εξέλιξη, τη διάρκεια ζωής και τη γενική υγεία.
Γ: Τοξικά εμβόλια
Είναι τα εμβόλια που σας προτείνουν οι γιατροί να κάνετε στα  παιδιά σας ασφαλή;
Σήμερα, στη χώρα,περίπου  πάνω από 30 εμβόλια γίνονται σε μικρά παιδιά πριν από την ηλικία των 3 ​​ετών.
30 εμβόλια… Αυτό είναι η απόλυτη τρέλα. Είναι η υπερφόρτωση των οργανισμών  των μωρών με τεράστια ποσά από τις τοξίνες και τα αποτελέσματα είναι προβλέψιμα.
Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο αριθμός των παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες με αυτισμό έχει αυξηθεί κατά 78 τοις εκατό κατά την τελευταία δεκαετία!

Και δεν έχω ξεκινήσει ακόμη να γράφω   σε αυτό το άρθρο  για την έρευνα που παρουσίασε  40 τοις εκατό αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του εγκεφάλου από τη χρήση κινητών τηλεφώνων, τη σύνδεση μεταξύ Wi-Fi και καρκίνου, τα chemtrails  που ψεκάζονται σε όλο τον πλανήτη ή τον απίστευτο κίνδυνο από τα γενετικός τροποποιημένα τρόφιμα.
Χωρίς αμφιβολία, ένα ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσε να γραφτεί για το πώς είμαστε όλοι  ευάλωτοι στον «σύγχρονο τρόπο ζωής»
Γράφοντας όλα  τα παραπάνω  θυμήθηκα  το 25ο πρωτόκολλο της ανομίας.
Ας δούμε   τι λέει….
25.7
Όσοι άνθρωποι ζουν μετά την τελική επικράτησή μας, δεν θέλω απλά να τους σκοτώσετε.
Θέλω να δουν το θάνατο της ανθρωπότητας. Θέλω να δουν τους εαυτούς τους να γερνούν  και να πεθαίνουν για πάντα.Θέλω να πεθάνουν σε ένα κόσμο γερόντων.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΙΑ.
Έτσι όλος ο πλανήτης θα γεράσει και έπειτα θα δει ο κάθε άνθρωπος   τον βασανιστικά  αναπόφευκτο θάνατο της ανθρωπότητος!
Συμπτώσεις μάλλον..ΟΧΙ…..
Ο πόλεμος της νέας τάξης πραγμάτων με μπροστάρη τον αρχηγό του σκότους,  εναντίον των ανθρώπων καλά κρατεί…..
aoratopedio

Load disqus comments

0 σχόλια