Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ: O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Η 29η Μαίου του 1453 αποτελεί μια μαύρη μέρα στην ιστορία του Ελληνισμού καθώς τότε  το τμήμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που είχε απομείνει έπεσε στα χέρια των Τούρκων που με αρχηγό τους τον Μωάμεθ τον Β τον Πορθητή πολιόρκησαν την Βασιλεύουσα και παρά την σθεναρή αντίσταση των υπερασπιστών της κατάφεραν να την κατακτήσουν.

Η συμβατική ιστορία μας λέει ότι ο Μωάμεθ χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα εκείνης της περιόδου και ικανοποιώντας την φιλοδοξία του να δημιουργήσει μια νέα τεράστια αυτοκρατορία στην θέση της προηγούμενης κατάφερε να συγκεντρώσει έναν πολυάριθμο στρατό και σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδια της πολιορκίας ώστε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό του.

Η συμβατική ιστορία ως εδώ μας τα λέει καλά.

Υπάρχει όμως ένα στοιχείο το οποίο αποκρύπτεται ώστε ο κόσμος να μην μάθει το ποιοί πραγματικά κάνουν κουμάντο στον κόσμο για λογαριασμό βέβαια των αφεντικών τους.

Πρωτού πούμε λίγα πράγματα για το στοιχείο αυτό αξίζει να δούμε τι λέει ο Χριστός στην Αποκάλυψη του Ιωάννη στο κεφάλαιο 3 .

Λέει λοιπόν το κείμενο .

9 ἰδοὺ δίδωμι ἐκ τῆς συναγωγῆς τοῦ σατανᾶ τῶν λεγόντων ἑαυτοὺς ᾿Ιουδαίους εἶναι, καὶ οὐκ εἰσίν, ἀλλὰ ψεύδονται·

Μετάφραση.

9 Ιδού, θα σου δώσω από τη συναγωγή του Σατανά, αυτούς που λένε τους εαυτούς τους πως είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι αλλά ψεύδονται. 

Ξεκάθαρα λοιπόν ο Χριστός αναφέρεται σε μια ομάδα ανθρώπων που λένε ότι είναι Εβραίοι αλλά Εβραίοι δεν είναι και αποτελούν το κατ εξοχήν εκτελεστικό όργανων των δυνάμεων του κακού πάνω στον κόσμο.

Το όνομα τους είναι Χαζάροι.

Οι Χαζάροι σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου, είναι φύλο της περιοχής της Μογγολίας με Τάκλα Μακάν που αφού έλαβαν εντολή από την Λευκή Αδελφότητα να χωριστούν σε δύο τμήματα μόλις αποκτήσουν σημαντική δύναμη από τα οποία το ένα μέρος θα κατακτούσε μελλοντικά την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και το άλλο μέρος θα έφτανε στο Ισραήλ όπου θα έφτανε στο σημείο να αποτελεί την πλειοψηφία του πληθυσμού που κατοικεί εκεί .

Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και ήρθε η ώρα να πέσει το κομμάτι του Βυζαντίου που έμεινε , όπως ανέφερα στην αρχη , τότε δώθηκε εντολή στον Μωάμεθ που είχε καταγωγή από την Ρόδο , να κατακτήσει την Πόλη που άντεξε επί 1000 και πλέον χρόνια αν εξαιρεθεί η περίοδος που ήταν υπό την κυριαρχία των Σταυροφόρων.

Η πλειοψηφία του στρατού του Μωάμεθ ήταν Έλληνες καθώς στην περιοχές εκείνες ήδη κατοικούσαν πολλές Ελληνικές φυλές. 

Όμως υπήρχε και μικρή ομάδα Χαζάρων στο στράτευμα του που σε συνεργασία με Χαζάρους που κατοικούσαν στην Εβραική συνοικία της Πόλης ( ώστε να κατηγορηθούν άδικα οι Εβραίοι ) , άνοιξαν την λεγόμενη Κερκόπορτα και έτσι μετά από πολιορκία πολλών ημερών η Πόλη έπεσε.

Όταν μάλιστα άρχισαν λεηλασίες σε κάθε γωνιά της , τέθηκε σε συζητήση μεταξύ των αρχαίων θεών το αν θα έπρεπε να γκρεμιστεί η Αγία Σοφία όπως ο Μέγας Αλέξανδρος στην εκστρατεία του στην Τάκλα Μακάν είχε γκρεμίσει τον ναό του Βάαλ στην Λευκή Πυραμίδα.

Τελικά αυτό δεν έγινε αλλά επιλέχτηκε να μπούνε μέσα στην εκκλησία του Θεού σατανικά σύμβολα και 4ς μιναρέδες ως σύμβολο της αιχμαλωσίας της.

Οι Χαζάροι εξακολουθούν αυτήν την στιγμή να εφαρμόζουν το σχέδιο των αρχαίων θεών για την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπινου γένους.

Κι αυτοί όμως τελικά , θέλουν δε θέλουν το σχέδιο του Θεού προωθούν.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
Load disqus comments

0 σχόλια