Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

COBRA – ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ BILDERBERG (ΒΙΝΤΕΟ)

Extra ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, που είναι γνωστές ως «COBRA», κλήθηκαν για να εξασφαλίσουν την ασφαλείας κατά τη διάρκεια της μυστικοπαθούς συνεδρίασης της Λέσχης Bilderberg, που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία από τις 9 ως τις 14 Ιουλίου.


Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει εκ νέου το 2015, εστιάζοντας σε μια ενιαία γεωπολιτική στρατηγική καταπίεση στο πολυτελές ξενοδοχείο «Interalpen», στο αυστριακό βουνό κοντά στο Telfs.
Με δήλωση του, ο Υπουργός Εσωτερικών αποκάλυψε ότι, σε συνδυασμό με τη γερμανική αστυνομία, επιπλέον ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, που είναι γνωστές ως COBRA, έχουν κληθεί για να ελέγχουν την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων.
Αξίζει α σημειωθεί πως Cobra ήταν το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης που αντιμετωπίσαν οι αμερικανικές δυνάμεις το 1985 στη γνωστή σειρά των Marvel Comic / Hasbro G.I. Joe.
Η Einsatzkommando Cobra, παλαιότερα γνωστή ως GEK (Gendarmerieeinsatzkommando) ιδρύθηκε το 1978, κυρίως ως απάντηση στην επίθεση κατά Ισραηλινών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972.ΠΗΓΗ: hellasforcethesecretrealtruth
Load disqus comments

0 σχόλια