Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Αχρήματη κοινωνία σημαίνει υποδούλωση και ηλεκτρονική φυλακή


Είναι προσχηματικοί οι λόγοι της αχρήματης  κοινωνίας όταν προσπαθεί να επιβληθεί σε χώρες όπως ( Ελλάδα, Σουηδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισραήλ…) εκμεταλλευόμενη την ιδιαιτερότητα κάθε χώρας.


Μου αφαιρεί το δικαίωμα να ορίζω όπως και όπου επιθυμώ τα χρήματά μου που είναι ιδρώτας των κόπων μου μιας ζωής.
Με αφήνει εκτεθειμένο σε κάθε ηλεκτρονική υποκλοπή.
Συγκεντρώνει στοιχεία των καταναλωτικών συνηθειών μου χωρίς εγώ να το επιθυμώ.
Με ταυτοποιεί με μια κάρτα και ένα επιπλέον αριθμό κλειδί.
Στερούμαι του δημοκρατικού δικαιώματός μου του συναλλάσεσθαι  επιβάλλοντας μου μια κάρτα που δεν θα μπορώ να αγοράσω ή να πωλήσω εάν δεν την έχω.
Και τελικά μου επιβάλλεται κυριολεκτικά χωρίς την θέληση μου ν” αλλάξω τρόπο ζωής, τρόπο συναλλαγής, τρόπο καταναλωτικής συμπεριφοράς εξυπηρετώντας στο τέλος ΠΟΙΌΝ; Πάντως όχι τον Ελληνα πολίτη.
Τέλος αυτών δεν έχω λόγο καν να σκέπτομαι ότι η αχρήματη κοινωνία θα λύσει το πρόβλημα της φοροδιαφυγής. Θεωρώ ότι  ένας  επιπλέον χαλκάς θα μπει στο σώμα μου και αυτός θα είναι στο λαιμό…για να με πνίξει!
Αισθάνομαι ότι θα είμαι ταπεινωμένος, υποδουλωμένος, κλεισμένος σε μια ηλεκτρονική φυλακή και πρέπει, το οφείλω στον εαυτό μου, αλλά και στα παιδιά μου ν” αντιδράσω, να πω ένα μεγάλο ΟΧΙ σ” αυτή τη σκοτεινή σπηλιά που προσπαθούν οι εγχώριες αλλά και οι αλλότριες  δυνάμεις να σκλαβώσουν την αδούλωτη Ελληνική ψυχή.
Απέδειξαν οι Έλληνες, στη μακροχρόνια ιστορία τους, ότι και οι τριακόσιοι του Λεωνίδα ήταν…πολλοί απέναντι στις ορδές των βαρβάρων.
Μπορεί να πέθαναν έως ενός, αλλά το πνεύμα τους δεν πέθανε, το αίμα τους  τρέχει στο αίμα μας και συν Θεω 
 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
 psigmataorthodoxias.blogspot.com
 ΠΗΓΗ:  defencenet.gr
Load disqus comments

0 σχόλια