Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η σατανική Ατζέντα 21 μπαίνει στην τελική της φάση

Κάθε μέρα τα δικαιώματά μας δέχονται κι από μια επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας μας, μέσα από μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών που ονομάζεται Αειφόρος Ανάπτυξη  - Ατζέντα 21. 
Καλά καμουφλαρισμένη πίσω από μνημόνια (για την Ελλάδα) αλλά και την παγκόσμια οικονομική κρίση, χωρίς την παραμικρή αναφορά στο σχέδιο Α21, οι εμπνευστές της έχουν σκοπό να αφανίσουν τις όποιες ελευθερίες και δυνατότητες ανάπτυξης μπορεί να προσφέρει μια φιλελεύθερη οικονομία, να διαλύσουν τη μεσαία τάξη, να δημιουργήσουν στρατιές ανέργων πρόθυμοι να εργαστούν για ψίχουλα και σε συνθήκες μεσαίωνα, να είναι μονίμως εξαρτημένοι από τις ορέξεις της ελίτ και σιγά σιγά να οδηγηθούν στην απόλυτη σκλαβιά και έλεγχο. 
Μια νεοφιλελεύθερη οικονομία με μπόλικο άρωμα σοσιαλιστικό ή ακόμα και κομμουνιστικό, το ίδιο άρωμα που φοριέται με τόση επιτυχία αυτή τη στιγμή στην Κίνα. 'Ολοι έχουμε ίσα δικαιώματα στη μιζέρια, πλην... της ελίτ!
Ωστόσο για να μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς της η Ατζέντα 21, και να εφαρμοστεί χωρίς αντιρρήσεις από τους λαούς, χρειαζόταν πρώτα να στρωθεί το κατάλληλο χαλί. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από τις τρεις κατασκευασμένες απάτες: Την παγκόσμια οικονομική κρίση, την Κλιματική Αλλαγή και τον Υπερπληθυσμό. 

Ο Ομπάμα το έχει πάρει επάνω του. Έχει δεσμευτεί, όσο να τελειώσει και η δεύτερη θητεία του να ολοκληρώσει το έργο: Όλοι να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα κλιματικό και να υποταχθούν στα όσα θα αποφασιστούν για την αντιμετώπιση του.

Δύσκολο έργο. Ο Ρόκφελερ έχει επενδύσει δισεκατομμύρια σε αυτό και είναι και γέρος, βιάζεται να το δει να ολοκληρώνεται. 

Μεγάλες διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή!

Picture
Τέτοιος συντονισμός δεν έχει ματαγίνει! Δύο ημέρες πριν από τη διάσκεψη του ΟΗΕ που συγκαλείται "εκτάκτως" από τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού και στην οποία θα συμμετάσχουν οι ηγέτες του κόσμου υπό την αυστηρή επίβλεψη του Ομπάμα, με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και επιτάχυνση των προσπαθειών για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν σε 166 χώρες του πλανήτη μας!

Ο Ροκφέλερ θα πρέπει να καταξοδεύτηκε. Όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να το προβάλουν. Όλες οι πουλημένες στην ελίτ ΜΚΟ -μέχρι και οι Ανώνυμοι του Σόρος!- καθώς και θρησκευτικές οργανώσεις δραστηριοποιήθηκαν για να μαζέψουν τον πλανεμένο κοσμάκη, που βγήκε στους δρόμους να διαδηλώσει 'υπέρ του περιβάλλοντος', χωρίς να ξέρει ότι διαδηλώνει κατά του εαυτού του, όπως πολύ εύστοχα τόνισε και μια φίλη μας.

Η Ελλάδα, λένε, δεν έκανε τίποτα και δεν εκπροσωπήθηκε. Κάνετε λάθος! Εκεί που γινόταν η μεγαλύτερη διαδήλωση, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, όπου διαδήλωνε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, την Ελλάδα εκπροσώπησε ο καλύτερος, ο εκλεκτότερος που θα μπορούσε ποτέ, αυτός που μετονόμασε και το Υπουργείο Περιβάλλοντος ΚΑΙ σε Κλιματικής Αλλαγής, ο ένας και μοναδικός πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο μέγας και τρανός Γιώργος Παπανδρέου!!! 
Picture
Picture
Μάλιστα πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στη διαδήλωση ρωτώντας όσους τον ακολουθούν...«Εσύ θα έρθεις;» και καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στην πορεία:  «Νέοι και κλιματική αλλαγή: Κάντε το χρέος σας στον κόσμο, συμμετέχετε: Αυτό θα ενισχύσει τη δημοκρατία αλλά και τη φωνή σας!», έγραψε.
Όμως για την επερχόμενη συνάντηση για την κλιματική αλλαγή δεν ενδιαφέρεται μόνο η σοσιαλιστική διεθνής των Ομπάμα και ΓΑΠ. Ενδιαφέρεται και η "αριστερά". Ένα από τα καυτά θέματα που συζήτησε ο Τσίπρας με τον Πάπα ήταν και το περιβάλλον. Τι να είπαν άραγε οι δυο τους; Ότι μας ψεκάζουν; Ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή τόσο ανεπτυγμένη τεχνολογία που μπορεί να παίξει το κλίμα στα πέντε δάχτυλα και για πλάκα να κάνει ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, ένα σεισμούλη 8-9 ρίχτερ, η ένα jet stream να διαλύσει τα πάντα στη Νέα Υόρκη που διαδήλωνε ενάντια....; μήπως ξέρανε και αυτοί;

Όχι βέβαια, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Πάπας μίλησαν γι' αυτά. Όπως δεν μίλησαν για την τράπεζα του Βατικανού, αλλά γενικά και αόριστα για... τις τράπεζες. Μίλησαν για τη φτώχεια που μαστίζει τον κόσμο, αλλά δεν μίλησαν για την Ατζέντα 21 που επιβάλλει τη φτώχεια. Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ οι συριζαίοι και οι κουκουέδες για την Ατζέντα 21, γιατί τώρα -ευτυχώς- είναι οι φιλελεύθεροι που έρχονται να πάρουν τα σπίτια, κι όχι η αριστερά, αλλά η αριστερά, όμως, δεν εξηγεί ότι είναι η Ατζέντα 21 που προωθεί την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας! Αστείο; Κι όμως αληθινό!!! Όποιος κυβερνάει, επιβάλλει την Ατζέντα 21. Τώρα οι σοσιαλιστές; Οι φιλελεύθεροι μετά; Κι όταν έρθει η ώρα της αριστεράς, πάλι την ίδια Ατζέντα θα έχετε!!!

Στο κόλπο και οι φωνές "μεγάλων" ακτιβιστών της αριστεράς!

Picture
Ο  85χρονος σιωνιστής καθηγητής, Noam Chomsky, που θεωρείται μέγας ακτιβιστής γράφει σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο Το τέλος της Ιστορίας; :
«Ογδόντα χρόνια πριν, ο Martin Heidegger εκθείασε τη ναζιστική Γερμανία γιατί παρείχε την καλύτερη ελπίδα για τη διάσωση του ένδοξου πολιτισμού των Ελλήνων από τους βαρβάρους της Ανατολής και της Δύσης. Σήμερα, οι Γερμανοί τραπεζίτες συνθλίβουν την Ελλάδα στο πλαίσιο ενός οικονομικού συστήματος με στόχο τη διατήρηση του πλούτου και της εξουσίας τους. 
»Το πιθανό τέλος της εποχής του πολιτισμού έχει προαναγγελθεί σε ένα νέο σχέδιο έκθεσης της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), το εν γένει συντηρητικό όργανο παρακολούθησης του τι συμβαίνει στον φυσικό κόσμο».

Με λίγα λόγια ο Chomsky αναφέρεται στο όργανο του ΟΗΕ, αυτό που χρηματοδοτείται από τον Ροκφέλερ και που προβλέπει "το τέλος της ανθρωπότητας" αν δεν παρθούν κάποια μέτρα. Ποια είναι αυτά;

Picture
"Ένα σχέδιο Μάρσαλ για τη Γη", λέει η αγαπημένη του Τσίπρα, Ναόμι Κλάιν!

Και τα λεγόμενα της γίνονται viral σε όλα τα φιλικά προσκείμενα προς τον Σύριζα ιστολόγια. Πρόκειται για το νέο της βιβλίο “This Changes Everything: Capitalism vs The Climate”
(«Αυτό τα αλλάζει όλα: Ο καπιταλισμός εναντίον του κλίματος»).

Και με πολύ λίγα λόγια, βάλλεται κατά του ορυκτού καύσιμου και υπέρ της πράσινης ενέργειας. Ό,τι ακριβώς λέει και ο άλλος 'φίλος', ο Ομπάμα. «Το ζήτημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει ή δεν μπορεί να παραχθεί πλούτος στην πράσινη ή ανανεώσιμη οικονομία. Το είδος της οικονομίας αυτής, δεν πρόκειται να δημιουργήσει όμως το είδος του πλούτου που αναπτύσσουν τα ορυκτά καύσιμα. Τα ορυκτά καύσιμα δημιουργούν μια υπερ-στρωματοποιημένη οικονομία. Είναι η φύση των πόρων που απαιτεί ενα τεράστιο σύστημα υποδομών για την εξόρυξη και μεταφορά τους. Και αυτό οδηγεί σε  τεράστια κέρδη, που είναιυπεραρκετά ώστε να εξαγοράσουν ακόμα και πολιτικούς. Η πράσινη οικονομία είναι ένα διαφορετικό είδος οικονομίας. Είναι μια πιο αποκεντρωμένη οικονομία. Είναι δυνατόν, λοιπόν, η εξουσία να παραχωρήσει τις κατακτήσεις της χωρίς μάχη; Δεν έχουμε λύσει το θέμα του εδραιωμένου πλούτου», λέει -σαν να ακούει κανείς τον ΓΑΠ- κι όποιος θέλει το τρώει. 

Δηλαδή, μόλις αλλάξει η ενέργεια, από ορυκτά καύσιμα σε πράσινη ενέργεια, η οποία κοστίζει και δεν είναι τόσο αποδοτική, αμέσως θα αλλάξει και η οικονομική δομή, δεν θα υπάρχει πλέον ελίτ να εξαγοράζει τους πολιτικούς!!! Αυτό είναι ένα νέο δόγμα που δημιουργεί ένα νέοσοκΤην κατάργηση του καπιταλισμού μέσω φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών! 

Αλλά το σχέδιο επιβολής αυτής της 'αειφόρου ανάπτυξης' (Ατζέντα 21) στο μέλλον είναι ακόμα πιο εφιαλτικό. Ποιο είναι το αντίθετο της βιομηχανικής επανάστασης που έκανε να ανθίσει ο καπιταλισμός; Η αποβιομηχανοποίηση. Κι αυτός ακριβώς είναι ο στόχος. Για να μειωθούν οι βιομηχανικές μονάδες που παράγουν με ορυκτά καύσιμα, θα μπει τέτοια φορολόγηση πράσινη που θα τις καταστήσει, αν όχι καθόλου επικερδείς, ίσως όχι τόσο επικερδείς όσο θα ήθελε η ελίτ. Το αποτέλεσμα θα είναι να κλείσουν και να δημιουργηθούν νέες ατελείωτες στρατιές ανεργίας, που θα "σώσουν" τον πλανήτη προσφέροντας τα σώματα τους για λίπασμα! 

Πρέπει να είναι κανείς ανεγκέφαλος να πιστέψει πως η απληστία της ελίτ θα ελεγχθεί με αυτόν τον τρόπο. Απλά, η παγκόσμια ελίτ -το 1%- που έχει μαζέψει όλο τον πλούτο της γης, μπορεί να ζήσει για πολλά χρόνια και με κλειστά τα εργοστάσια χαζεύοντας το 99% όσο εκείνο θα αλληλοκατασπαράζεται. Άνεργος ο ηλικιακά εργαζόμενος πληθυσμός, παρέα με τους συνταξιούχους που θα βλέπουν άδεια τα ταμεία τους - ένας απόλυτος οικονομικός και κοινωνικός Αρμαγεδδών!!!

Η σιωπή των μηντιοαμνών

Picture
Στο debate για την κλιματική αλλαγή, τον πρώτο και τελευταίο λόγο, μας λέει ο Ομπάμα, έχουν οι επιστήμονες. Μόνο που ξεχνάει να πει, Οι δικοί μου επιστήμονες. Γιατί όλους τους άλλους, τους κατάπιε το μαύρο το σκοτάδι. Το διαβάσατε εσείς πουθενά ότι Νέα έκθεση δείχνει καμία υπερθέρμανση του πλανήτη για σχεδόν 18 χρόνια!; Όχι. Ούτε ακούστηκε στην τηλεόραση. Γι' αυτό και μια αμερικάνικη οργάνωση, αναγκάστηκε να ναυλώσει αεροπλανάκι και να πετάξει πάνω από το πλήθος που διαδήλωνε στη Νέα Υόρκη με ένα πανό που έγραφε ότι δεν υπάρχει υπερθέρμανση τα τελευταία 17 χρόνια.

Λυπάμαι πολύ αν στεναχωρήσω κάποιους, αλλά ναι... τα σπίτια θα μας τα πάρουν οι σοσιαλ-κομμουνιστές παρέα με τους νεοφιλελεύθερους πολύ απλά γιατί έχουν υπογράψει μαζί την Ατζέντα 21, μαζί αποσιωπούν που αποσκοπεί, μαζί προδιαγράφουν το ζοφερό μέλλον και μαζί εξυπηρετούν την ελίτ που κάθε μέρα μας μετράει να δει πως πηγαίνει η μείωση του πληθυσμού. Μαζί δεν μιλούν για τους χημικούς αεροψεκασμούς, μαζί μας βρίζουν ως συνωμοσιολόγους, μαζί δεν ξεσκεπάζουν τα μολυσμένα εμβόλια, μαζί κάνουν τα στραβά μάτια στην ουσιαστική φοροδιαφυγή/απαλλαγή, μαζί καμώνονται ότι νοιάζονται για το κλίμα, μαζί συμφωνούν για τις ΑΠΕ.

Τώρα, αν εσύ νομίζεις ότι διαλέγοντας το ένα ή άλλο κόμμα κάνεις τη διαφορά, την απάντηση θα στην δώσουν οι ουρανοί. Θα συνεχίσουν να είναι ψεκασμένοι, χααρπισμένοι και το κλίμα με ακραία φαινόμενα. μέχρι να πεις, ήμαρτον! Η Ατζέντα 21 έχει 40 κεφάλαια κι έχουν σκοπό να επιβάλλουν και τα 40.

Κάνε ένα τεστ: Πριν τους ξαναψηφίσεις, γιατί δεν πας να τους ρωτήσεις γιατί έχουν πιει το αμίλητο νερό....;
ΠΗΓΗ: © AllNewz  
'Ολοι έχουμε ίσα δικαιώματα στη μιζέρια, πλην... της ελίτ!
Load disqus comments

0 σχόλια