Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ: Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

Σε μια τελετή προς τιμήν του Σαρίκ Ζαφάρ, ο οποίος μόλις διορίστηκε για να χρησιμεύσει ως Ειδικός Εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών στις μουσουλμανικές Κοινότητες, ο Υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι είπε ότι «η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής» είναι «υποχρέωση ή ευθύνη που προβλέπεται στις γραφές. "

«Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι, μακροπρόθεσμα, μια από τις μέγιστες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε, και μπορείτε να δείτε ότι αυτό το καθήκον και η ευθύνη προβλέπεται και στις γραφές, σαφώς, αρχής γενομένης από την Γένεση."

Προωθώντας την ανάγκη «να ενωθούν οι θρησκευτικές κοινότητες» προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια ειρήνη, ο Κέρι επεσήμανε και άλλους παράγοντες, όπως η κλιματική αλλαγή, που, όπως είπε, θα επηρεάσει την «μοίρα» όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

"Η μοίρες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες σε οποιοδήποτε αριθμό πραγμάτων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να εξετάσουμε στις πολιτικές έννοιες σήμερα,», δήλωσε ο Κέρι. 

"Η μοίρες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες στο περιβάλλον. Για πολλούς από εμάς, ο σεβασμός για τη δημιουργία του Θεού μεταφράζεται επίσης σε μια υποχρέωση να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε την πρώτη δημιουργία του: τον πλανήτη Γη. Πριν ο Θεός να δημιουργήσει τον άνθρωπο, δημιούργησε ουρανούς και Γη. "

Ο Κέρι δήλωσε επίσης ότι "οι Μουσουλμανικές χώρες είναι μεταξύ των πλέον ευάλωτων", όταν πρόκειται για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

"Η απάντησή μας σε αυτή την πρόκληση θα πρέπει να είναι ριζωμένη κατά μία έννοια με τηνδιαχείρισης της γης,» συνέχισε λέγοντας ο Κέρι. "Και για μένα και για πολλούς από εμάς εδώ σήμερα, αυτή η ευθύνη προέρχεται από το Θεό."

Μετρήστε πόσες μ@λ@κίες μαζεμένες μπορούν να ειπωθούν από εναν Νεοταξίτη πάνω στο παραλήρημα του - σε μια προσπάθεια να περάσει την προπαγάνδα του και να ευαισθητοποιήσει τους Γκοίμ να προστατέψουν το περιβάλλον που δήθεν μολύνετε από τους ανθρώπους.

1) Περιβάλλον  = Καταστρέφεται από τους ανθρώπους - Ατζέντα 21: Ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί για να μη μολύνεται δήθεν το περιβάλλον.

2) Κλιματική αλλαγή  = Η υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη που είναι και η βάση της ύπαρξης της Ατζέντας 21.

3) Διαχείρισης της γης  = Ατζέντα 21: Ιδιοκτησία περιουσίας. Η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος.

4) Παγκόσμια ειρήνη =  Σιδερένιο Βουνό/Iron Mountain. Ο Κένεντυ δημιούργησε μια ομάδα 15 επιστημόνων και τους είπε: θέλω ν' αποσυρθείτε σε μια οχυρή τοποθεσία, στο Σιδερένιο Βουνό, στο Iron Mountain και να μου βρείτε την μέθοδο ειρηνικής διακυβέρνησης.

5) Ενωση θρησκειών = Πανθρησκεία. Σύμφωνα με τα σχέδια της Ατζέντας 21, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν θρησκείες και να σκοτώνεται ο κόσμος για την πίστη του.

Αλλά ξέχασα ... Αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας!

ΠΗΓΗ: atheatignosi
Load disqus comments

0 σχόλια