Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Δεν κρύβουν το μένος τους τα νεοταξίτικα σκουλήκια: «Ελλάδα άντε γ@@@»!

Σε κάθε ευκαιρία στάζουν δηλητήριο γιατί ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι το τελευταίο ίσως κάστρο που παραμένει απόρθητο και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στην πλήρη εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης και την επιβολή της νεοταξίτικης δικτατορίας.
Πρόσφατο παράδειγμα η πρώην Βρετανίδα βουλευτής Louise Mensch, η οποία ανέλαβε ρόλο υπερασπιστή των Εβραίων, βρίζοντας την Ελλάδα με τον χειρότερο τρόπο και μάλιστα δημοσίως!

Δεν κρύβουν το μένος τους τα νεοταξίτικα σκουλήκια: «Ελλάδα άντε γ@@@»!
«Ελλάδα άντε γ…. Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. To 69% του πληθυσμού είναι ρατσιστές», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Για ποιο λόγο μας αποκαλεί ρατσιστές; Επειδή σύμφωνα με μια έρευνα της Anti-Defamation League (οργάνωση κατά της δυσφήμισης των Εβραίων) το 69% των Ελλήνων τρέφει αντισημιτικά αισθήματα.
Στο Twitter ξέσπασε πόλεμος, όπως ήταν αναμενόμενο, με πολλούς μετριοπαθείς χρήστες να την κατηγορούν πώς η ατάκα της είναι εξίσου ρατσιστική, ενώ άλλοι αναρωτιούνταν γιατί  δεν επιτέθηκε με το ίδιο μένος και στους Μουσουλμάνους αφού και εκείνοι εκδηλώνουν αντισημιτικές συμπεριφορές και μάλιστα σε ποσοστό 90%.
Φυσικά και δεν απάντησε στα σχόλια, αφού ο ρόλος της ήταν απλά να βρίσει την Ελλάδα και να συσπειρώσει τα υπόλοιπα σκουλήκια της ΝΤΠ. Αυτά που είτε κρυφά, είτε φανερά, όπως η Mensch, εργάζονται πυρετωδώς και με κάθε μέσο για να επιτύχουν τη διάλυση της Ελλάδας ώστε στη συνέχεια να επιβάλουν δια ροπάλου τις επιβουλές των αφεντικών τους.
Load disqus comments

0 σχόλια