Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΞΕΡΑΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΜΕΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ LADY GAGA {ΒΙΝΤΕΟ}

Το μόνο πράγμα που μπορώ να αποδώσω για το γεγονός αυτό είναι μια ανοιχτή εκδήλωση δαιμόνων που αναγκάζουν την Lady Gaga να πραγματοποιήσει αυτό το αηδιαστικό είδος συμπεριφοράς.
Το Χόλυγουντ και η μουσική βιομηχανία έχει κατεύθυνση προς τον ανοιχτό σατανισμό εδώ και αρκετό καιρό τώρα, και είμαστε βέβαιοι ότι επεκτείνουν αυτή τη τάση να συνεχιστεί.

Η γνωστή στάρ της Πόπ Lady Gaga είναι γνωστή για τα ελεεινά ρούχα που φοράει και για τις γελοιότητες της. Αλλά αυτό που έκανε στη σκηνή το βράδυ της Πέμπτης στο φεστιβάλ South by Southwest στο Ώστιν του Τέξας, έχει αφήσει ακόμη και τους πιό απευαισθητοποιημένους κριτικούς να το αποκαλέσουν «γελοίο» και «άρρωστο».

Κατά την εκτέλεση του τραγουδιού της "Swine", η τραγουδίστρια ενώθηκε με κάποια που ονομάζεται Millie Brown. Η Brown είναι μια καλλιτέχνης του είδους που ειδικεύεται στη ζωγραφική με ... εμετό. Δηλαδή, καταπίνει έγχρωμο υγρό και στη συνέχεια κολλάει τα δάχτυλά της κάτω από το λαιμό της και κυριολεκτικά κάνει εμετό σε όλο τον καμβά

Την Πέμπτη, η Brown έκανε ακριβώς αυτό - και βέβαια δεν υπήρχε καμβάς, και ξέρασε τον πράσινο εμετό της πάνω στην Lady Gaga.

Δείτε το βίντεο 



Load disqus comments

0 σχόλια