Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ


Ο κυβερνήτης του Κολοράντο μαζί με τους δημάρχους του Κολοράντο και του  Front Range αποτελούν την αιχμή του δόρατος ενός κίνηματος  να υποδουλώσουν τον λαό του Κολοράντο υπό τις προσταγές των Ηνωμένων Εθνών που δημιούργησε και ενέπνευσε την Agenda 21. Το Κολοράντο, μαζί με ένα σύνολο 15 νομών στη Βόρεια Καλιφόρνια και το Southern Oregon περιλαμβάνουν τη δοκιμή  της Ατζέντα 21. Ώστε να πάρουν υπό τον έλεγχο, τους πιο πολύτιμους πόρους της περιοχής, δηλαδή, το νερό  και τα χωράφια.Ο οργανισμός του κλίματος Rocky Mountain  (RMCO) ξεκίνησε στο Κολοράντο το σχέδιο ,Colorado Climate Project.  Κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης της Ατζέντας 21 με τις "εμπνευσμένες" πολιτικές τους, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Κολοράντο, βρίσκονται διαρκώς  υπό επίθεση.Το πρόγραμμα που εκτελείτε βασίζεται στο μοντέλο που θεσπίστηκε από πολλές τοπικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Αριζόνας, του Νέου Μεξικού και της Μοντάνας. 
Η μόνη διαφοροποίηση είναι  το έργο  πραγματοποιείται ως καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία. Κύριοι χορηγοί του όλου εγχειρήματος είναι το Rockefeller Brothers Fund.,η Pat Stryker,η  BP America και οι αδελφοί Koch.
 
 Οι αγρότες πλέον  χάνουν όλο και περισσότερο μέρος από τα χωράφια τους. Το κεντρικό κρατικό νομοθετικό σώμα και το ανώτατο δικαστήριο του Κολοράντο αναγκάζουν τους αγρότες να εγκαταλείψουν τη χρήση νερού για την άρδευση των καλλιεργειών τους κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ξηρασίας. Έχουν διατάξει   το κλείσιμο των 440 πηγαδιών. Στο  Κολοράντο τα χωράφια στερεύουν και καθώς μειώνεται η απόδοση των χωραφιών, οι αγρότες βρίσκονται στο χείλος του αφανισμού .Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων μέσω  της Agenda 21 οι μόνοι που θα να είναι σε θέση να καλλιεργούν τις αγροτικές περιοχές θα είναι οι μεγάλες γεωργικές -ελεγχόμενες-  εταιρίες και φυσικά η εκάστοτε τοπική κυβέρνηση με την δικαιολογία ότι θα την αναπλάθει όπως δεν μπορούν  οι ιδιώτες.  
Σύμφωνα με το δόγμα της ατζέντας 21 είναι παράνομο να παγιδεύεται  το νερό της βροχής και το νερό της άρδευσης πρέπει να   επαναχρησιμοποιείται έως το 50% της καλλιεργήσιμης γης. Όλα αυτά θα σημάνουν  την πλήρη καταστροφή της γεωργίας στο Κολοράντο.

Load disqus comments

0 σχόλια